Vergaderen aan het strand

25 januari 2018
 Categorieën: Restaurants, Blog

Delen  

Waarom zou je vergaderen aan het strand?

Als je een ondernemer bent dan moet je af en toe ook eens vergaderen. Of misschien ben je een secretaresse of een afdelingshoofd, die ook wel eens een vergadering moet regelen. Dan is het soms een uitdaging om een spectaculaire vergaderlocatie te vinden. Je collega's zullen het zeker fantastisch vinden als je een bijzondere vergaderlocatie aan het strand vindt. Vergaderen kan soms al eens zwaar zijn, des te bijzonderder is het dan om te vergaderen met uitzicht op zee en de voeten bijna in het zand. En vergaderen aan het strand hoeft niet beperkt te blijven tot de Noordzeekust. Ook in het binnenland zijn locaties waar je kan vergaderen aan het strand, bij bijvoorbeeld aan een meer. Enkele strandlocaties waar je goed kunt vergaderen:

Scheveningen

Scheveningen behoort tot één van de beste badplaatsen van Nederland. Er zijn strandtenten en strandhuizen genoeg die ook over een vergaderlocatie beschikken. Ook heeft Scheveningen een grote boulevard met vele restaurants en zalen waar je een vergadering kan plannen. Je kan hier uitzichten verwachten op stranden, zee of eventueel de pier. Mocht je een vergadering van meerdere dagen plannen, dan heeft Scheveningen uitstekende overnachtingsmogelijkheden. Nadeel van een vergadering aan het strand van Scheveningen kan zijn, dat er op sommige locaties niet genoeg parkeerruimte beschikbaar is, of dat er voor parkeren duur betaald moet worden. Daarentegen is Scheveningen wel weer goed bereikbaar per openbaar vervoer. 

Hoek van Holland

De naam hoek van Holland komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het is inderdaad een hoekje aan zee, waar het uitstekend vertoeven is tijdens een vergadering. Vooral in de zomermaanden is Hoek van Holland een drukke badplaats. Mede daardoor kan je in er terecht in vele restaurants, hotels en zaalruimtes. Naast uitzicht op zee kan je ook kiezen voor uitzicht op de Nieuwe Waterweg, die hier in de Noordzee uitkomt. Het is een beetje afhankelijk van de periode, maar parkeren is nog steeds goed te doen. Daarnaast is met de 'Hoekse lijn' het openbaar vervoer prima geregeld.

Renesse

Wil je een keer iets anders, in plaats van de drukke randstad? Het plaatsje Renesse is een prachtige locatie op Schouwen-Duiveland in Zeeland. Ervaar hier rust en vooral ook veel zon, want Zeeland staat bekend als de provincie met de meeste zonne-uren. Renesse kan in de zomer wel volstromen met toeristen, vandaar dat er een legio keuze is aan vergaderlocaties. Naast het feit dat het plaatsje Renesse zelf heel charmant is, kan je ook kiezen voor een locatie met uitzicht op zee of op de duinen. Een locatie in de duinen zelf is ook mogelijk.

Voor meer informatie spreek met Strandrestaurant our Seaside.